Map

Hotelkarte öffnen
Archiv
  • Archiv

Bei den B&B Hotels ist immer etwas los. Wir eröffnen immer wieder ein neues Hotel oder gehen neue strategische Partnerschaften ein. Lesen Sie hier unsere neuesten Pressemitteilungen und Geschäftsankündigungen.

Kraków –kolejne polskie miasto, w którym powstanie hotel B&B

Toruń, Warszawa, Wrocław, Łódź, Katowice – to miasta, w których już dziś można skorzystać z oferty znanej i cenionej w Europie sieci hoteli ekonomicznych B&B. Wkrótce dołączy do nich również Kraków. Stolica Małopolski to kolejny krok w ekspansji Grupy B&B Hotels w Polsce. Hotel B&B Kraków, zaoferuje swoim klientom 130 pokoi, a pierwszych gości przywita już w ostatnim kwartale 2017 r.

Kolejny hotel B&B w Polsce -B&B Katowice Centrum już otwarty

15 września, zaledwie tydzień po uruchomieniu hotelu w Łodzi, grupa hotelowa B&B otworzyła kolejny hotel – B&B Katowice Centrum. Obiekt usytuowany w ścisłym centrum miasta, tuż obok Filharmonii Śląskiej już przyjmuje gości. Tym samym międzynarodowa marka jest obecna w pięciu polskich miastach, a udostępnione w tym roku dwa hotele, w Katowicach oraz w Łodzi, zapoczątkowały nowe rozwiązania aranżacji wnętrz.

Bericht

Hotel B&B Łódź Centrum już otwarty!

Sieć B&B otworzyła właśnie swój kolejny obiekt w Polsce. Hotel B&B Łódź Centrum zlokalizowany jest w samym centrum miasta, tuż przy Pasażu Rubinsteina. Obiekt oferujący 149 pokoi oraz salę konferencyjną przyjął w dniu 7 września pierwszych gości.

Hotele B&B w nowej odsłonie

Już wkrótce z nowego designu, nowych rozwiązań i bogatszego wyposażenia, będą mogli skorzystać klienci nowo otwartych hoteli B&B w Katowicach i w Łodzi.

Hotele B&B w Łodzi oraz Katowicach coraz bliżej otwarcia. Prace na obu budowach weszły już w etap wykończenia. Choć część pokoi jest już gotowa na przyjęcie gości, na efekt finalny trzeba będzie poczekać do jesieni, kiedy to hotele otworzą swoje podwoje. Warto jednak uzbroić się w cierpliwość, bo sieć B&B przygotowała sporo nowości – nowy design hotelowych wnętrz, nowe elementy wyposażenia i nowe udogodnienia dla gości.

Bericht

Nowy hotel B&B w Łodzi ma już Dyrektora!

Prace na budowie hotelu B&B w Łodzi weszły w końcowy etap. Tym samym wielkimi krokami zbliża się otwarcie nowego obiektu sieci, który zasili lokalną bazę noclegową o 149 nowych pokoi. Hotel przyjmie pierwszych gości już we wrześniu, a nad sprawnym funkcjonowaniem obiektu będzie czuwała Małgorzata Renasik-Szymala, która w czerwcu objęła stanowisko Dyrektora Hotelu.