Map

B&B Hotels in Poland

Book in Poland

Overview map of our hotels in Poland

Open hotel map
B&B Hotels in Europe

Book in Europe

Overview map of our hotels in Europa

Open hotel map
Current press information
  • Hotel B&B Łódź Centrum już otwarty!

Nowy hotel pod marką B&B może pochwalić się doskonałym położeniem, usytuowany jest bowiem przy al. Kościuszki 16 w pobliżu ul. Piotrkowskiej. Lokalizacja to jeden z największych, ale nie jedyny, atut tego obiektu.

Hotel w Łodzi to również pierwszy oddany do użytku obiekt sieci B&B wykonany według nowego projektu aranżacji wnętrz. Goście z pewnością docenią nowy design pokoi i części wspólnych, jak również bogatsze wyposażenie – każdy pokój wyposażony jest w 40-calowy Smart TV LCD, a w łazienkach znajdują się suszarki do włosów. Kolejną nowością jest dostępny dla gości bar.

Hotel B&B Łódź Centrum, podobnie jak pozostałe obiekty działające pod szyldem B&B, jest w całości klimatyzowany i udostępnia swoim klientom bezpłatny, 100 Mbits Internet Wi-Fi. W hotelu dostępna jest również nowocześnie wyposażona sala konferencyjna, idealne miejsce do organizacji spotkań biznesowych oraz szkoleń. Do dyspozycji gości są również naziemne i podziemne miejsca parkingowe.

– Łódź to miasto, w którym drzemie ogromny potencjał zarówno turystyczny, jak i biznesowy, a to stwarza pole do rozwoju naszej marki. Otwarcie B&B Łódź Centrum to dla nas zwieńczenie wielomiesięcznej pracy. Jestem pewna, że klienci docenią nowoczesny design, nowe udogodnienia oraz doskonałą lokalizację tego obiektu – mówi Beatrice Bouchet, Prezes Zarządu B&B Hotels Polska.

Pozycję nowego obiektu na łódzkim rynku hotelowym budować będzie Małgorzata Renasik-Szymala, która w czerwcu objęła stanowisko Dyrektora Hotelu.

B&B to obecnie jedna z najdynamiczniej rozwijających się marek hotelowych w naszym kraju, obecna już w czterech polskich miastach: Warszawie (154 pokoje), Toruniu (93), Wrocławiu(140), a teraz również w Łodzi (149).